Ochrana osobních údajů

Společnost Byznys software, s.r.o. (dále jen Byznys software) zpracovává osobní údaje v souladu s právními předpisy, tj. se zákonem 101/2000 Sb. (o ochraně osobních údajů) a od 25. května 2018 také s nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR).

Byznys software je správcem osobních údajů.

Kontakty:

  • Adresa: Žižkova 708, 261 01 Příbram II
  • IČ: 18608001
  • DIČ: CZ18608001
  • Telefon: +420 318 402 010
  • E-mail: info@byznys.eu
  • Webové stránky: www.byznys.eu

Rozsah a doba zpracování osobních údajů
Ve vztahu k uživatelům, odběratelům a dodavatelům zpracovává Byznys software údaje uvedené ve smlouvách a údaje získané v průběhu realizace zakázek. Některé z těchto údajů jsou osobními údaji.

Níže uvedené tabulky 1 a 2 uvádí konkrétní údaje, které Byznys software eviduje u uživatelů, odběratelů a dodavatelů, a dobu, po kterou je bude uchovávat.

Tabulka 1: Podnikající fyzické osoby

Tabulka 2: Právnické osoby – kontaktní osoby

Údaje ostatních kontaktů získává Byznys software výhradně z veřejně dostupných informačních kanálů či marketingových databází, které jsou v souladu s nařízením Evropské unie. Pro marketingové účely jsou zpracovávány na základě uděleného souhlasu a uchovány po dobu jeho trvání. Konkrétní přehled zpracovávaných údajů je uveden v tabulce 3.

Tabulka 3: Ostatní kontakty

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů je vždy dobrovolné a v písemné podobě.

Souhlas je možné kdykoliv odvolat písemným oznámením zaslaným na adresu sídla nebo na emailové adrese info@byznys.eu.

V případě zájmu o bližší informace nás kontaktuje na info@byznys.eu.

 

Smlouva o mlčenlivosti

Z pohledu GDPR není Byznys software zpracovatelem osobních údajů, odůvodnění je k dispozici zde.

Byznys software ale plně chápe potřebu mít smluvně zavázanou ochranu osobních údajů, proto je připravena k podpisu Smlouva o mlčenlivosti.

Smlouvu stačí stáhnout, vyplnit, 2x vytisknout, podepsat a poslat poštou na adresu Byznys software, s.r.o., Žižkova 708, 261 01 Příbram II.

V případě zájmu o bližší informace nás kontaktuje na info@byznys.eu.

Kde vzít čas a nekrást?

Přihlašte se zdarma na Byznys Day.

Chci vědět více