Přihlásit se Zjistit cenu

Interní zóna

Po úpravě zobrazení gridu si systém nepamatuje, jak byly sloupce zobrazeny, popř. setříděny.

Pokud dojde k úpravě gridu (např. jiné pořadí sloupců nebo zobrazení sloupců, které předtím v gridu nebyly zobrazeny) a je požadováno, aby při opětovném zobrazení gridu bylo zobrazení stejné jako po úpravě, je potřeba uložit konfiguraci a pomocí pravého tlačítka myši, kdy se zvolí nabídka Uživatelská (Implicitní ) konfigurace – Ulož konfiguraci.

Nenašli jste odpověď?
Kontaktujte nás

Hotline Byznys

Po – Pá: 07:00 – 17:00
Tel: +420 318 40 20 20
E-mail: hotline@byznys.eu

Hotline Mzdy

Po – Pá: 08:00 – 15:00
Tel: +420 318 40 20 30
E-mail: hotline@byznys.eu

Systém Byznys vám přináší Solitea

Podzimní webináře

Registrujte se zdarma na webináře o řízení výroby a novinkách v Byznysu

To mě zajímá
Zavřít